Γιώργος Μαζωνάκης | Στέλνει το δικό του «ευχαριστώ» με ένα video από καρδιάς στους συνεργάτες του album του!

Με ένα ιδιαίτερο video από καρδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία του album του «Αγαπώ Σημαίνει»!

Ο αυθεντικός καλλιτέχνης πριν από ένα περίπου χρόνο, παρά το απαιτητικό δισκογραφικό περιβάλλον στο επικρατούν μεμονωμένα τραγούδια, κυκλοφόρησε από τη Minos EMI μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, το album «Αγαπώ Σημαίνει».

Όλα τα τραγούδια του album αγαπήθηκαν από τον κόσμο, κυριαρχούν ακόμα στις πρώτες ραδιοφωνικές θέσεις και μετρούν εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αναπαραγωγές στο Spotify.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με αυτό το μήνυμα ευχαριστεί προσωπικά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής και δηλώνει χαρούμενος, πλήρης και ευγνώμων που τα τραγούδια του πήραν τη «θέση που τους αρμόζει». 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθύνεται ξεχωριστά  στον Γιώργο Σαμπάνη «Γιώργο, πριν γεννηθώ σ’ είχα διαλέξει;», στον Μιχάλη Κουινέλη «Μιχάλη, τι σημαίνει αγαπώ;», στην Ελένη Γιαννατσούλια «Ελένη, απ’ της Καστέλλας τα στενά ως…το θαύμα;», στο Νίκο Γρίτση «Νίκο, ποιο ποτό πανάθεμά το…;», στην Ελεάνα Βραχάλη «Ελεάνα, όλοι λατρεύουν τους αφρούς, μα το μυαλό ΣΟΥ πάλι όχι…», στον Ηλία Καμπακάκη «Ηλία, αν μ’ ακούς… μ’ ακούς;» και στον Κώστα Καλημέρη, τον μουσικό παραγωγό του, «Κώστα, ίδια μέρα γεννημένοι» και φυσικά σε όλους τους μουσικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*